Choklad dröm
Kladdkakebotten
150 gr Smör
150 gr Smält mörk choklad
2 dl Socker
1 dl Vetemjöl
2 tsk Vaniljsocker
1 krm Salt
3 ägg
Klä en springform med bakplåtspapper låt pappret inte vara perfekt rakt:)för det gör en fin form på kakan om det är lite ojämt:) Grädda 175 gr i 20-25 minuter.
Allt blandas till en smet och lägges i den bakplåtsklädda springformen grädda och låt kakan kallna.
Topping
3 dl Vispad grädde
100gr Smält mörk choklad
2 Äggulor
Blanda i den smälta chokladen i grädden och rör ner äggulorna,bred gräddblandningen över den kalla kladd kakan som fortfarande skall ligga kvar i formen.Ställ formen i frysen och låt den stå där gärna över natten.Tag fram kakan ca 1 timme för den skall avnjutas och strö Dajmkulor över eller Nonstop :)
Ät och njut:)Säkert en riktig kaloribomb,men det är ju ändå mörkchoklad och det är ju faktiskt nyttigt ;)
FOLLOW ME BACK INTO THE SUN
11 år sedan
1 kommentar:
Mmmm så GOD!!Kram Mamma
Skicka en kommentar